Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: dlaczego my??  (Przeczytany 2248 razy)
niuniaaa190
nowa(y)

dlaczego my??
« : Luty 12, 2011, 16:06:45 »

chcialm wam bardzo podziekowac za to ze moge sie tu wam wygadac i wgl tak jak wam pisalam moj facet mnie zostawil teraz gdy jestem w ciazy .. myslicie ze to wszystko moja wina ze zostalam teraz sama?? jest mi tak przykro bo potrzebuje go , potrzebuje zeby mnie przytulil i powiedzial ze jestem wazna ale juz tego nie zrobi jeszcze dzis mi po tym jak sie wyprowadzil napisal smsa ze jestem dal jiego nikim i ze jestem szmata i ze tak naprawde mnie nie kochal tylko bylam mu potrzebna do jednego:(SmutnySmutny: masakra dlaczego to mni spotyka i akurat teraz co ja takiego zrobilam ja go kocham a on ma mnie w dupie i co najgorsze tego skarba ktory rosnie we mnie:( ale masakra nie zycze nikomu czegos takiego ... pa
agstar
uzależniona(y)

Odp: dlaczego my??
« Odpowiedz #1 : Luty 12, 2011, 20:41:31 »

Skoro on tak postępuje, powinnaś poszukać jakiejś darmowej porady prawnej i zadbać o alimenty, które się należą Twojemu dziecku (wiem, że nie masz do tego głowy  teraz, ale dziecko to również i wydatki). Jeśli się wyprze, że to jego dziecko, to można udowodnić jego ojcostwo sądownie.
Przeczytaj ten artykuł:
http://polki.pl/finanse_praca_artykul,10003590.html
Dzieci: Michałek (3 lata);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #2 : Luty 13, 2011, 13:52:07 »

Agstar ma rację już teraz pomyśl o alimentach, w pierwszych tygodniach po porodzie możesz być zbyt zmęczona i zbyt zajęta by szukać na ten temat informacji. A o facecie zapomnij, tym smsem pokazał swoją kulturę, a raczej jej całkowity brak.  Na kogoś takiego nie ma co liczyć. Zadbaj o siebie. Bardzo Ci współczuję. Trzymaj się. Pozdrawiam serdecznie.
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
duinma
osesek
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 29, 2011, 13:47:50 »

Pamiętaj, że ważne jest teraz maleństwo, które niedługo przyjdzie na świat.A skoro on jest takim nie odpowiedzialnym człowiekiem, pokaż mu że nie odpuścisz mu. Powinien płacić alimenty. Faceci są mądrzy do czasu, bo jak przychodzi już do poważnych obowiązków i deklaracji to najlepiej wszystko obrócić w drugą stronę, zawinąć kite i uciec. Pokaż mu że nie z Tobą te numery! Domyślam się jak jest Ci ciężko, ale dasz radę!! Wierzymy w Ciebie wszystkie.
fliska
rozmowna(y)

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 29, 2011, 21:01:14 »

niuniaaa190 trzymaj się jakoś. dziecina potrzebuje teraz Twojego spokoju, by móc zdrowo rosnąć. A tego faceta kiedyś sprawiedliwość dopadnie. Sam zobaczy ile stracił zostawiając Ciebie i swoje dziecko....

Zajmij się teraz sobą i dziecinką- zrób to, co Cię relaksuje i odpręża. Zadbaj o to, by ten cudowny czas był dla Ciebie czasem radosnym a nie przepełniony stresem i złością bo to na pewno źle wpłynie na dziecko.

Jesteśmy z Tobą:)
fliska

Dzieci: Maciuś Stanisław (17 miesięcy); Michał Józef (3 miesiące);
yagne
osesek
*

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 29, 2011, 23:48:22 »

Oczywiscie, ze to nie jest twoja wina, ze zostalas teraz sama! Wiem, ze potrzebujesz teraz duzo czulosci i potwierdzenia, ze jestes wazna. JESTES WAZNA. JESTES NAJWAZNIEJSZA dla tego malenstwa, ktore nosisz. Postaraj sie nie stersowac i nie myslec o tym gnojku, bo ta mala istotka w tobie potrzebuje duzo spokoju. Dasz sobie rade swietnie sama bez niego i jak tylko Malenstwo przyjdzie na swiat nie bedzie sie dla CIebie liczylo nic innego jak tylko ono. Ja zostalam sama jak moja starsza coreczka miala roczek. Jej tata byl agresywny w stosunku do mnie i dlatego sie rozstalismy. Niedlugo po tym okazalo sie, ze jestem w drugiej ciazy. Pierwsza mysl byla jak sobie poradze sama z dwojka malutkich dzieci, jeszcze na dodatek w obcym kraju. ALe potem jakos oswoilam sie z cala sytuacja, przyzwyczailam do mysli, ze bede sama z moimi dziecmi i musze sobie dac rade. I jestem sama, i jestesmy we trojke bardzo szczesliwe. Wszystko poukladalo sie. Jestem pewna, ze tak bedzie i w twoim przypadku, tylko musisz uwierzyc w siebie. Oczywiscie nie bedzie latwo, ale staraj sie nie zalamywac. Uszy do gory, facet nie wart funta klakow, ale bedziesz miala slodka Dziecinke. Trzymam za Was kciuki!!!
Dzieci: Lena (3 lata); Hania (21 miesięcy);
PatiK
osesek
*

« Odpowiedz #6 : PaĹşdziernik 17, 2011, 15:36:27 »

Bardzo mi przykro, że trafiłaś na taką świnię, bo facetem trudno go nazwać. Nie próbuj się obwiniać. Ale dziewczyny mają racje, skoro już wiesz, jaki on jest pomyśl o swoim dziecku, nich płaci alimenty, żeby Twoje maleństwo miało za co żyć.
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.