Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: czyścioszek  (Przeczytany 953 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
marta18
sympatyczka(k) forum
**

czyścioszek
« : Luty 18, 2011, 19:36:15 »

witam.
mój synek ma skończony roczek, ale nie chce brać jedzenia do rączki- oprócz tego co jest suche czyli biszkopty itd, jak mu daję jakiś owoc np banana natychmiast go wyrzuca i wyciera ręce w ubranie, to samo z zupką itd nigdy nie włożył ręki do talerzyka, a jak przypadkiem się zdarzy to wyciąga rękę żeby mu wytrzeć. czy macie jakieś rady jak go nauczyć jedzenia Co?

Dzieci: Jasio (27 miesięcy);
lukasek
rozmowna(y)

Odp: czyścioszek
« Odpowiedz #1 : Luty 18, 2011, 19:50:48 »

To ja mam odwrotnie z moim Kacperkiem.prawie zawsze chce jesc wszystko sam. ale prawie nigdy lyzeczka. gdy odemie bierze czasem jedzenie to z lyzeczki.ale jak sam je to raczkami,obojetnie czy to zupa czy makaron czy cos tam.a jak nie pozwalam mu jesc obiadu raczkami i tlumacze mu ze raczkami sie nie je to jest wielki krzyk i z lyzeczki i tak nie ruszy wiec zeby nie byl glodny ustepuje i w koncu pozwalam mu jesc tak jak on chce.nie wiem jak to zmienic.
Dzieci: Kacper (32 miesiące);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.