Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: ciemiaczko  (Przeczytany 1139 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bibi
nowa(y)

ciemiaczko
« : Luty 19, 2011, 10:31:04 »

jak dlugo zarzasta sie kosc ciemieniowa? i  druga sprawa moj synek ma 12 miesiecy i nie zabardzo ma apetyt do jedzenia potraw normalnych , karmie go piersia ale kiedys jadl wiecej teraz , to jak ma ochote ale nie lubi jesc fak siedzi ciagle przy piersi pytalam lekaza powiedzial ze powinien ale jezeli nie chce to nikt go nie zmusi nie spadl na wadze jest pogodny , wiem ze to czas zabkowania. ale troche mnie to martwi
marta18
sympatyczka(k) forum
**

Odp: ciemiaczko
« Odpowiedz #1 : Luty 21, 2011, 17:48:45 »

a które ciemiaczko, bo są 2. pierwsze niedługo po porodzie, drugie najczęściej między 9 a 18 miesiącem życie, ale zdarza sie że i dłużej. mój synek też nie bardzo chce jeść co innego niż mleko i owoce i tez słabo przyrasta, ale przynajmniej otyłość mu nie grozi i pewnie będzie wegetarianinem Duży uśmiech, bo mięso to jakaś trucizna Duży uśmiech Z politowaniem

Dzieci: Jasio (27 miesięcy);
MamaSebusia
osesek
*

Odp: ciemiaczko
« Odpowiedz #2 : Marzec 18, 2011, 18:21:41 »

Bibi jeżeli cokolwiek Cię niepokoi poproś lekarza o usg glowki powinno wszystko wyjaśnic:)
Dzieci: Sebuś (21 miesięcy);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.