Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Prochnica u 2-latka  (Przeczytany 2967 razy)
*aneta*
uzależniona(y)

Odp: Prochnica u 2-latka
« Odpowiedz #10 : Marzec 06, 2011, 23:02:35 »

A jak mala reaguje na twoj brzuszek? Cieszy sie na wiesc o siostrzyczce? Zdecydowaliscie juz co do imienia? No i jak sie wogole czujesz Justa? To juz calkiem nieduzo ci zostalo co? Pozdrawiam serdecznie Buziak

Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (16 miesięcy);
Justa
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #11 : Marzec 06, 2011, 23:45:58 »

Uśmiech Na brzuszek mowi dzidzius, rozumie, ze mama ma w brzuszku dzidziusia, tylko, ze jak ja brzuszek boli, to mowi, ze ja tez "dzidzius aua", hmmm. Tlumaczymy, ze bedzie miala siostrzyczke, wydaje sie, ze rozumie. Ja, dziekuje, czuje sie swietnie, tylko malenstwo jest juz na tyle duze, ze wpycha mi nozki w zebra i jest mi juz niewygodnie siedziec. Jest w pozycji glowka w dol, chyba juz tak zostanie, uff. Co do imienia, na razie jest Natalia. Nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial, zostaly tylko 3 miesiace ciazy. Niedlugo trzeba bedzie zaczac sie pakowac, kupowac rzeczy do szpitala, mam nadal rzeczy po Karolinie, wiec tylko dokupie moje osobiste rzeczy. Troche martwi mnie to, ze najblizszy szpital mam jakies 40 min autem od miejsca zamieszkania. Karoliny porod trwal 5 godzin od 1 skurczu do urodzenia. Jak nie zdaze dojechac? A jak bede musiala siedziec w aucie w bolach przez 40 minut? Mam tez nadzieje, ze moja mama dojedzie na czas, by zostac w domu z Karolina jak ja pojade do szpitala. Takie sa moje obawy Uśmiech Ciesze sie Aneta, ze "wrocilas". Buziaki dla Ciebie i rodzinki  Duży uśmiech
Dzieci: Karolinka (3 lata); Natalia (11 miesięcy);
*aneta*
uzależniona(y)

« Odpowiedz #12 : Marzec 09, 2011, 15:51:33 »

Nie martw sie Justa, napewno zdazysz Chichot
Ja przesiedzialam dlugo w domu i w szpitalu pojawilam sie z 8 cm rozwarciem, ale mam 15 minut do szpitala i nie martwilam sie zbytnio o to ze urodze w aucie heh.
Moj Alex tez mial w brzuszku dzidziusia i nawet czasami go kopal Duży uśmiech
Natalia to piekne imie i bedzie pasowac do Karolinki, juz sie nie moge doczekac kiedy tez bedziesz miala urwanie glowy, cium

Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (16 miesięcy);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.