Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: ja i brzus  (Przeczytany 1562 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
niuniaaa190
nowa(y)

ja i brzus
« : Luty 28, 2011, 19:50:55 »

kochane mamy jak wiecie zostalam sama z tym malym brzuszkiem i codziennie mam takie dni i tylko staram sie nie plakaac chodz to trudne... jutro mam wizyte u lekarza i jak pomysle ze mam isxc tam sama to wszystko jest tak trudne przeciesz ja go tak kochalam a on mnie zostawil..
do tego mam czesto skurcze i straszny odrzut od jedzenia niormalnie nic nie jem a gdy juz prubuje cos zjesc to strasznie kreci mi sie w glowie!!! eh czemu akurat teraz zostalam sama i wogole:(
Justa
entuzjastka(a) forum

Odp: ja i brzus
« Odpowiedz #1 : Luty 28, 2011, 23:23:46 »

Niunia, zdecydowanie potrzebujesz pomocy. Opowiedz o tym co sie dzieje w Twoim zyciu lekarzowi, moze pokieruje Cie do odpowiedniego psychologa lub do poradni, klubu samotnych matek, itp. Do lekarza na wizyte kontrolna normalnie chodzi sie samemu Uśmiech Ja meza wzielam tylko na USG, by zobaczyl dzidziusia. Poszukaj moze na necie forum lub informacji dla mamus singielek, w grupie jest razniej, dziewczyny napisza Ci jak one daly sobie rade. Powodzenia  Buziak
Dzieci: Karolinka (3 lata); Natalia (11 miesięcy);
PatiK
osesek
*

Odp: ja i brzus
« Odpowiedz #2 : PaĹşdziernik 17, 2011, 15:41:20 »

niuniaaa190 jak sobie radzisz?
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.