|
kasik
|
 |
« : Luty 28, 2011, 20:02:03 » |
|
Dzisiaj pisze do Was z prośbą doradzenia spacerówki (parasolki). Od początku mamy jeden wózek 3in1 X-lander. Jestem z niego bardzo zadowolona, jednak mój syn jest już na tyle duży że może jeździć w spacerówce, a zbliżają się wakacje i potrzebuje czegoś co raz dwa się złoży, zmieści do bagażnika bez odpinania kółek bocznych, tak jak to jest w x-landerze. Syn waży niecałe 12kg, ma skończone prawie 20miesięcy.
|
|
Dzieci: Hubert (34 miesiące);
|
|
|
niuniaaa190
nowa(y)
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 28, 2011, 20:13:28 » |
|
moja kuzynka kupila dla swojego dziecka spacerowke firmy grako podobno jest bardzo dobry lekki i latwo go sie sklada cena jest tez w miare przystepna:)
|
|
|
|
|
marta18
sympatyczka(k) forum

|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 01, 2011, 15:21:27 » |
|
hej, ja mam maclarena i jestem zadowolona, chociaż w lesie nie sprawdza sie najlepiej, łatwo się składa i zajmuje mało miejsca, a co do ceny kupiłam używany więc bez tragedii, znajoma ma chicco i tez jest zadowolona, znam też dziewczyne która kupiła na promocji w biedronce za 100 zł i tez jest zadowolona... ważne żeby był lekki i łatwo się prowadził, bo zazwyczaj dziecko idzie za rękę a drugą trzeba jakoś wózek pchac 
|
|
Dzieci: Jasio (27 miesięcy);
|
|
|
|
Ivy
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 02, 2011, 08:22:11 » |
|
Tu jest sporo w tym temacie- http://forum.osesek.pl/index.php/topic,376.msg3659.html#msg3659może znajdziesz coś dla siebie:) Ja mam już 3 rok w użyciu chicco model chyba CT05 z rozkładanym oparciem do spania. Jestem z niego bardzo zadowolona. Drugi wózek kupiłam dla starszego dziecka (bo bywała wojenka) za około 100zł w smyku. Muszę powiedzieć, że wózek okazał się świetny. Bardzo lekki, zwrotny, jedyny minus to brak możliwości rozłożenia oparcia, ale córka już nie potrzebowała. Pozdrawiam 
|
|
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat.... Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
|
|
|
asiunia167
nowa(y)
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 03, 2011, 17:26:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
kasik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 03, 2011, 20:15:45 » |
|
aha, mi chodziło o typ parasolki i do 200zł
|
|
Dzieci: Hubert (34 miesiące);
|
|
|
|
|
|
Ivy
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 03, 2011, 21:10:22 » |
|
|
|
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat.... Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
|
|
|
|
ja;)
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 03, 2011, 22:45:56 » |
|
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-milly-mally-joker-folia-gratis-i1476876103.htmlPolecam spacerówkę joker milly mally (link wyżej) - kosztuje mniej niż 200 zł, jest lekki, łatwo się go składa, po złożeniu (i nie tylko;P) zajmuje mało miejsca, łatwy w prowadzeniu, oparcie można składać do pozycji pół-leżącej (ale dziecko na spacerach więcej chodzi niż jeździ lub śpi, a jak jest super zmęczone to w każdej pozycji potrafi zasnąć:) tak więc to raczej nie powinno stanowić problemu) Wózek zakupiony jak synek miał 14 miesięcy - kupiliśmy go na wakacje, no i by po schodach było lżej:-) Sprawdził się w wielu warunkach:-) Ja jestem zadowolona, syn mniej bo jednak woli dreptać:-) Ale jak się zmęczy to chętnie w niego wskakuje:-) Aktualnie maluch (w zasadzie kawaler:D) ma 21 miesięcy :-) Wg mnie warto:-) a nie warto przepłacać, bo jeszcze chwila i wózek w ogóle nie będzie potrzebny:-)
|
|
|
|
|
|
wikovan
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 04, 2011, 16:56:21 » |
|
Witam, polecam Maclaren techno XT, jest mercedesem wśród wózków, może cena jest wysoka ale naprawde warto (dożywotnia grarancja)!!! Lekka, ładna, ekonomiczna plus dokupny śpiworek który jest bardzo funkcyjny i ciepły, nie jak te typowe śpiwory (wielkie grube kolochy, w których dziecko siedzi pościskane...
|
|
|
|
|