Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Jaką spacerówke polecacie?  (Przeczytany 5207 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kasik
rozmowna(y)

Jaką spacerówke polecacie?
« : Luty 28, 2011, 20:02:03 »

Dzisiaj pisze do Was z prośbą doradzenia spacerówki (parasolki).
 Od początku mamy jeden wózek 3in1 X-lander. Jestem z niego bardzo zadowolona, jednak mój syn jest już na tyle duży że może jeździć w spacerówce, a zbliżają się wakacje i potrzebuje czegoś co raz dwa się złoży, zmieści do bagażnika bez odpinania kółek bocznych, tak jak to jest w x-landerze.
 Syn waży niecałe 12kg, ma skończone prawie 20miesięcy.
Dzieci: Hubert (34 miesiące);
niuniaaa190
nowa(y)

Odp: Jaką spacerówke polecacie?
« Odpowiedz #1 : Luty 28, 2011, 20:13:28 »

moja kuzynka kupila dla swojego dziecka spacerowke firmy grako podobno jest bardzo dobry lekki i latwo go sie sklada cena jest tez w miare przystepna:)
marta18
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 01, 2011, 15:21:27 »

hej, ja mam maclarena i jestem zadowolona, chociaż w lesie nie sprawdza sie najlepiej, łatwo się składa i zajmuje mało miejsca, a co do ceny kupiłam używany więc bez tragedii, znajoma ma chicco i tez jest zadowolona, znam też dziewczyne która kupiła na promocji w biedronce za 100 zł i tez jest zadowolona... ważne żeby był lekki i łatwo się prowadził, bo zazwyczaj dziecko idzie za rękę a drugą trzeba jakoś wózek pchac Duży uśmiech

Dzieci: Jasio (27 miesięcy);
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #3 : Marzec 02, 2011, 08:22:11 »

Tu jest sporo w tym temacie- http://forum.osesek.pl/index.php/topic,376.msg3659.html#msg3659
może znajdziesz coś dla siebie:)
Ja mam już 3 rok w użyciu chicco model chyba CT05 z rozkładanym oparciem do spania. Jestem z niego bardzo zadowolona.
Drugi wózek kupiłam dla starszego dziecka (bo bywała wojenka) za około 100zł w smyku. Muszę powiedzieć, że wózek okazał się świetny. Bardzo lekki, zwrotny, jedyny minus to brak możliwości rozłożenia oparcia, ale córka już nie potrzebowała.
Pozdrawiam Uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
asiunia167
nowa(y)

« Odpowiedz #4 : Marzec 03, 2011, 17:26:29 »

http://allegro.pl/baby-design-sprint-kolory-2010-folia-promocja-i1467970452.html ja mam 3 letnia coreczke i nadal jezdzi w tym wozku.
kasik
rozmowna(y)

« Odpowiedz #5 : Marzec 03, 2011, 20:15:45 »

aha, mi chodziło o typ parasolki i do 200zł
Dzieci: Hubert (34 miesiące);
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #6 : Marzec 03, 2011, 21:05:17 »

Ja mam coś takiego, ale tak jak napisałam ten wózek nie ma rozkładanego oparcia
http://www.smyk.pl/sklep/przedmiot/spacerowka-smyczek-rozne-kolory1
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #7 : Marzec 03, 2011, 21:10:22 »

Na allegro są do 200zł:)
Nie wiem jak ten model ale wg mnie wydaje się ok-
http://allegro.pl/spacerowka-typu-parasolka-joker-milly-mally-ekids-i1467569311.html
ja;)
Gość
« Odpowiedz #8 : Marzec 03, 2011, 22:45:56 »

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-milly-mally-joker-folia-gratis-i1476876103.html

Polecam spacerówkę joker milly mally (link wyżej) - kosztuje mniej niż 200 zł, jest lekki, łatwo się go składa, po złożeniu (i nie tylko;P) zajmuje mało miejsca, łatwy w prowadzeniu, oparcie można składać do pozycji pół-leżącej (ale dziecko na spacerach więcej chodzi niż jeździ lub śpi, a jak jest super zmęczone to w każdej pozycji potrafi zasnąć:) tak więc to raczej nie  powinno stanowić problemu) Wózek zakupiony jak synek miał 14 miesięcy - kupiliśmy go na wakacje, no i by po schodach było lżej:-) Sprawdził się w wielu warunkach:-) Ja jestem zadowolona, syn mniej bo jednak woli dreptać:-) Ale jak się zmęczy to chętnie w niego wskakuje:-) Aktualnie maluch (w zasadzie kawaler:D) ma 21 miesięcy :-) Wg mnie warto:-) a nie warto przepłacać, bo jeszcze chwila i wózek w ogóle nie będzie potrzebny:-)
wikovan
Gość
« Odpowiedz #9 : Marzec 04, 2011, 16:56:21 »

Witam, polecam Maclaren techno XT, jest mercedesem wśród wózków, może cena jest wysoka ale naprawde warto (dożywotnia grarancja)!!! Lekka, ładna, ekonomiczna plus dokupny śpiworek który jest bardzo funkcyjny i ciepły, nie jak te typowe śpiwory (wielkie grube kolochy, w których dziecko siedzi pościskane...
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.