Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Jaką spacerówke polecacie?  (Przeczytany 5207 razy)
kasik
rozmowna(y)

Odp: Jaką spacerówke polecacie?
« Odpowiedz #10 : Marzec 07, 2011, 19:52:53 »

http://allegro.pl/spacerowka-mp-peg-perego-mamu-jump-niebieska-i1494774476.html
a co o tym sądzicie?
Dzieci: Hubert (34 miesiące);
Zosienka0811
1/08/2011 zmienił się nasz świat i Zosię nam dał!
osesek
*

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 25, 2011, 15:39:05 »

Nie wiem czy już kupiłaś spacerówkę, ja jeszcze jestem na etapie gondoli ale dziecko mojej siostry jeździ w x-go i z tego co wiem jest bardzo zadowolona. Trochę tańsze jest x-s, bo w pierwszym uśmiechu na promocji widziałam za 379. Jeżeli chodzi o maclareny to są mega drogie i powiem szczerze nie jestem przekonana czy są warte tej ceny.
Dzieci: Zosia (9 miesięcy);
Zosienka0811
1/08/2011 zmienił się nasz świat i Zosię nam dał!
osesek
*

« Odpowiedz #12 : Grudzień 01, 2011, 21:26:25 »

Jeszcze mi się scooner podoba, wygląda jak normalny wózek a składa sie jak parasolka  Mrugnięcie
Dzieci: Zosia (9 miesięcy);
betti
nowa(y)

« Odpowiedz #13 : Grudzień 28, 2011, 13:22:28 »

A ja miałam wózek wielofunkcyjny, z którego długo niestety nie pokorzystałam, teraz jestem szczęscliwą posiadaczką spacerówki NANUQ Jane i jestem bardzo zadowolona z wyboru, wózek jest o niebo lżejszy od tych wielofunkcyjnych, poza tym dobrze wykonany, regulowane rączki, hamulec, spore kółka, ma też nóżkę na której sam stoi po złożeniu, ogólnie wszystkie funkcje dużego wózka - składane do parasolki Uśmiech
gosienka
nowa(y)

« Odpowiedz #14 : Luty 07, 2012, 14:18:59 »

Jesli ktoras z Was jest z Warszawy i lubi promocje (a chyba kazda z nas to lubi)
to moge z czystym sercem polecic wam wozek ze sklepu (... SPAM) bo moja bratowa kupila tam dla swojego malucha i okazalo sie przy kasie ze jak sie kupuje wozek to fotelik dla dziecka jest za 1zl wiec ma fotelik i wozek w jedej cenie. Ale nie wiem czy ta promocja jeszcze jest, jak chcecie to moge jej zapytac.
misia30
nowa(y)

« Odpowiedz #15 : Luty 08, 2012, 13:27:48 »

Ja miałam zwykła parasolkę.
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.