Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: jak to jest z tym mlekiem krowim?  (Przeczytany 1539 razy)
ed
nowa(y)

jak to jest z tym mlekiem krowim?
« : Marzec 08, 2011, 13:59:59 »

Witam!
Od kiedy mozna podawac mleko krowie? czy roczne dziecko moze jesc juz np. kasze manne na mleku krowim czy tylko na modyfikowanym? Dodam, ze moje dziecko jest nadal karmione piersia (ale niedlugo chce je odstawic), zgodnie z zaleceniami pediatry (kt. powiedziala ze mleko krowie mozna podawac dopiero po 2 roku), probowalam podawac rozne kaszki ryzowe i inne smakowe na mleku mod. ale nie chce ich jesc. Czy zamiast mleka mod. mozna podawac juz mleko krowie?
asiunia167
nowa(y)

Odp: jak to jest z tym mlekiem krowim?
« Odpowiedz #1 : Marzec 08, 2011, 18:54:02 »

Witam. Ja osobiście nie polecam mleka krowiego. Moja córka od tego mleka miała skaze białkową i potem wyszło atopowe zapalenie skóry. sa fajn e gotowe kaszki z mlekiem już do których dodaje sie tylko wode więc w smaku mleko modyfikowane jest nie wyczuwalne skoro twoje maleństwo nie chce modyfikowanego mleka ta opcja bedzie najlepsza.
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.