Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: jak usypiacie swoje malenstwa?  (Przeczytany 4415 razy)
sylwana
super mama

Odp: jak usypiacie swoje malenstwa?
« Odpowiedz #10 : Sierpień 17, 2011, 10:41:05 »

moniczka1979 nie przejmuj się, na odzwyczajanie przyjdzie czas, Twój Piotruś ma dopiero 3 miesiące więc bliskość mamy jest mu jak najbardziej potrzebna i to co piszesz jest absolutnie normalne w tym wieku i jeszcze przez jakiś czas. Moja 6 latka też potrafi w nocy do nas przyjść jak ją coś obudzi - a dzieci tak szybko rosną ...
Dzieci: Ulka (7 lat);
poziomka
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #11 : Sierpień 19, 2011, 11:41:06 »

Zgadzam się z Sylwaną.

Nasz synek ma niespełna rok i również zasypia na rączkach.
Siadamy w fotelu, włączamy radio i troszkę się przytulamy.  Uśmiech

Tak naprawdę to jedyna okazja, żeby go poprzytulac, bo w ciągu dnia lata po całej chałupie jak perszing i nie ma szans na jakiekolwiek czułości.  Zawstydzony

Czasem mam wrażenie, że przez palce uciekł mi ten czas kiedy mogłam go tulic w nieskończonośc.

Dzieci tak szybko rosną...
"Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko..."
Dzieci: Rafał (20 miesięcy);
Ewelina200021
Gość
« Odpowiedz #12 : Sierpień 19, 2011, 20:23:37 »

zazdroszcze, bo mój synek ma rok i sam usypia wypijając przy tym mleko. za to w dzien ma napady czułosci, tuli się i gryzie. Jest przesłodki. fakt.. czas bardzo szybko płynie....
Zosienka0811
1/08/2011 zmienił się nasz świat i Zosię nam dał!
osesek
*

« Odpowiedz #13 : PaĹşdziernik 31, 2011, 16:39:50 »

U nas jak narazie jest cyc  Uśmiech to jest sposób który sprawdza sie zwłaszcza wieczorem. W ciagu dnia to przede wszystkim wózek. Jak wybierałam mojego navingtona to bardzo mi zależało na opcji bujania, bo teraz czasem wystarczy że ledwo z pod domu ruszymy i mała już spi. A jak jest brzydka pogoda to wózek do salonu, trochę pojeżdżę, troszke pobujam i zaraz spanko ;-)
Dzieci: Zosia (9 miesięcy);
emiliap
rozmowna(y)

« Odpowiedz #14 : Grudzień 19, 2011, 21:43:48 »

mój syn do roku usypiał na rękach, póżniej siedzieliśmy przy nim i czytalismy książki aż nie uśnie. Obecnie synek ma prawie 3 lata i od 2 tygodni czytam jedną książkę, całuję na dobranoc, mówię Kocham Cię. Filipek mi odpowiada, leży sam w pokoju i po 3-5 minut śpi. Na wszystko przyjdzie czas...
Dzieci: Filipek (3 lata);
ewelina986
nowa(y)

« Odpowiedz #15 : Grudzień 20, 2011, 12:23:48 »

*aneta* całkowicie się z Tobą zgadzam! Od początku w łóżeczku, poprzytulać można się w ciągu dnia:) U nas jest kąpiel, flacha, smok i do łóżeczka z pieluszką tetrową przy buźce. Mała zasypia sama. Czasami trochę pomruczy, ale w końcu zaśnie. Jak ma gorszy dzień muszę ją czasem potrzymać za rączkę:)
nasz-koliberek
osesek
*

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 01, 2012, 11:48:29 »

U mnie skutkowały te metody co na początku o nich napisałaś , chyba wyczerpałaś wszystkie możliwości Mrugnięcie może jest jakieś inne podłoże tego, że dziecko nie może zasnąć?
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.