Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: karmienie nocne  (Przeczytany 5730 razy)
*aneta*
uzależniona(y)

Odp: karmienie nocne
« Odpowiedz #20 : Maj 16, 2011, 21:10:33 »

Przeczekalam kilka nocy i wrocilo do normy, tzn mala spi do 5-6, wczoraj nawet jak sie obudzila i dalam jej butle to nawet jej nie chciala wiec z powrotem do lozeczka i za pol godziny widzac ze wciaz sie wierci na spiaco wypila Uśmiech Wiec jeden problem z glowy Uśmiech

Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (16 miesięcy);
misia30
nowa(y)

« Odpowiedz #21 : Luty 08, 2012, 13:29:27 »

Jak poszłam do pracy to mój synek nie miał wyboru musiał bardzo szybko się oduczyć od nocnego karmienia piersią.
karlinka
super mama

« Odpowiedz #22 : Luty 14, 2012, 19:19:54 »

O rety Aneta właśnie doczytałam że Twoja Ala ma już 13 miesięcy  Szok Kurcze jak ten czas leci, mam wrażenie, że zaledwie kilka miesięcy temu gratulowaliśmy Ci z okazji jej narodzin, no szok!!
A co do karmień nocnych to (wiele forumek pewnie o tym wie) u mnie nie było lekko. Dominik podjadał dokładnie tak długo jak długo trwało całe karmienie piersią. Pomysł aby karmić go jeszcze w dzień a w nocy już nie na nic się nie zdał, próby odzwyczajania spełzły na niczym i gdyby nie gorzki paluszek to pewnie do dziś wisiałby na cycu  Język Pozdrawiam
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.