Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: wyprawka dla przedszkolaka  (Przeczytany 3709 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Vanila
nowa(y)

wyprawka dla przedszkolaka
« : Sierpień 28, 2009, 11:42:48 »

Wrzesień już za kilka dni, a w głowach matek dzieci kołacze się jedno - jak wybrać swoje dziecko do przedszkola lub szkoły. Jak się przygotowujecie? Co kupujecie swoim przedszkolako w ramach wyprawki?Co? Znacie jakieś ciekawe promocje? Wyprzedaże? Jak można zaoszczęzić kompletując taką wyprawkę?

Ja słyszałam o fajnej akcji (...), która właśnie zorganizowała akcję "Wyprawka dla przedszkolaka", na ich stronie - www.(...).pl - będzie można pzeczytać różne porady na ten temat itp myślę że może się przydać, ponoć przygotwali je we współpracy z psychologami i poradnią, będzie tam można przeczytać porady na najczęściej pojawiające się problemy pierwszych dni w przedszkolu, w nowym środowisku dziecka itp.
Ivy
super mama

Odp: wyprawka dla przedszkolaka
« Odpowiedz #1 : Sierpień 28, 2009, 14:53:09 »

Ja dostałam listę z przedszkola. Szczerze mówiąc dużo tego nie było. 2 komplety ubrań na zmianę gdyby coś się wydarzyło- nic nie kupowałam Uśmiech, kapcie- nie kupowałam bo córka ma, kalosze, płaszczyk p.deszczowy, fartuch do malowania itp, ręcznik, pasta, kubek, szczotka, kocyk, podusia i ubranko do snu- ma więc też luzik Duży uśmiech Maja zabiera ze sobą swoją maskotkę i to się sprawdziło kiedy chodziła na zajęcia adaptacyjne.
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.