Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Spacerówka - trudny wybór...  (Przeczytany 2403 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
anesia84
nowa(y)

Spacerówka - trudny wybór...
« : Maj 29, 2011, 12:32:44 »

Jestem na etapie kupna spacerówki. Podobają mi się trzy modele i nie wiem który wybrać. Jeśli użytkowałyście któreś z nich proszę o podanie wad i zalet.
Chodzi mi o wózki:
1. Baby Design Walker
2. Chicco Multiway
3. Espiro active

Liczę na was mamuśki Duży uśmiech
Dzieci: Wiktoria (17 miesięcy);
fliska
rozmowna(y)

Odp: Spacerówka - trudny wybór...
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 01, 2011, 09:02:36 »

sama niedawno miałam ten sam problem- nie wiedziałam jaką spacerówkę wybrać. Również wahałam się nad baby design, ale ostatecznie kupiłam METRO ESPIRO. Wózek jest bardzo zwrotny, świetnie się prowadzi, jest względnie lekki, ładny i jak na aluminiowy stelaż niedrogi:)  mogę Ci go polecić bo jest 100% sprawdzony- a do tego fajnie się składa i mieści w każdym bagażniku:)
fliska

Dzieci: Maciuś Stanisław (17 miesięcy); Michał Józef (3 miesiące);
anesia84
nowa(y)

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 11, 2011, 09:10:15 »

Posłuchałam i kupiłam!!! Espiro metro rzeczywiście jest fajny - tylko jak dla mnie ciut za mały daszek na słońce muszę jeszcze montować parasolkę. no ale jest LEKKI i łatwo się prowadzi i doprawdy ma super design.
Dzieci: Wiktoria (17 miesięcy);
fliska
rozmowna(y)

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 11, 2011, 11:12:31 »

jak dla mnie ten wózek okazał się strzałem w 10. A parasolkę to i ja dokupiłam- 40zł a pomocna:)
fliska

Dzieci: Maciuś Stanisław (17 miesięcy); Michał Józef (3 miesiące);
jw
nowa(y)

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 21, 2011, 21:28:57 »

Witam
ratujcie co wybrac!
coneco saturn albo lira 4 eurocart
Zosienka0811
1/08/2011 zmienił się nasz świat i Zosię nam dał!
osesek
*

« Odpowiedz #5 : PaĹşdziernik 31, 2011, 16:42:44 »

Ja chyba narazie to będe miała spacerówkę z mojego navingtona 3w1. Wózek mi się dobrze prowadzi, siedzisko spinakera już mamy kupione więc puki co chyba to. Jezeli miałabym kupować samą spacerówkę, to chyba raczej też z navingtona Scoonera.
Dzieci: Zosia (9 miesięcy);
angelinka
nowa(y)

« Odpowiedz #6 : Luty 16, 2012, 11:23:00 »

a taka spacerówka z wózka wielofunkcyjnego, naprawde nie posłuży mi do końca? znam mamy które jeżdżą tylko takimi, za to na forach pełno informacji że szybko zamienia się spacerówkę wielofunkcyjną na parasolkę... to jak to jest?
ania303
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #7 : Luty 17, 2012, 15:56:29 »

Ja właśnie używam spacerówki z wózka 3 w 1 (jedo bartatina), jest trochę ciężka (mieszkam na 3 pietrze), więc w lecie przerzuciłam się na mała składaną spacerówkę. Szybko wróciłam jednak do poprzedniej.
Plus tej 3w1:
- miała doczepianą budę - niezastąpiona przy upałach i wietrze
- duże kółka, lepiej się prowadzi, przy tej składanej po godzinnym spacerze czułam się jakbym pół dnia na siłowni pakowała
- na sezon zimowy składana poszła do piwnicy, na mrozie i śniegu, nawet do sklepu bym nie zaszła
- lepsza amortyzacja przy dużych pompowanych kółkach, wygodniej więc dziecku na spacerze w terenie.

Dzieci: wojtuś (22 miesiące);
gosienka
nowa(y)

« Odpowiedz #8 : Marzec 07, 2012, 12:35:03 »

ja dla swojego malucha kupilam w warszawie jak bylam w (... SPAM) w (... SPAM). kupilam wozek dla dziecka a fotelik mialam w gratisie za 1zł
nasz-koliberek
osesek
*

« Odpowiedz #9 : Kwiecień 01, 2012, 11:44:00 »

hm ja nie używałam żadnej z nich , jestem w posiadaniu wózka firmy Adamex, jest to wózek wielofunkcyjny służy jako fotelik, gondola i spacerówka Mrugnięcie
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.