Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Problem z mlekiem NAN3  (Przeczytany 4738 razy)
ankazgdyni
nowa(y)

Odp: Problem z mlekiem NAN3
« Odpowiedz #10 : Lipiec 14, 2011, 15:14:38 »

Nestle zawiodło mnie już dwa razy, pierwszy raz z kaszką do picia,ale w ramach przeprosiń wysłali mi kilka produktow, i zawiodłam sie własnie tym NAn3 , jesli pisza ze trzeba stopniowo rozpuszczac mleko to niech sobie je włożą no wiecie gdzi e ;P my przenieslismy sie niedawno na bebiko Uśmiech jest tansze i lepsze:)
Olus
Gość
« Odpowiedz #11 : Lipiec 15, 2011, 21:05:15 »

A co jest z NAN3 nie tak? Od początku daję małej NAN, najpierwNAN1 teraz 2 i jak narazie wszystko jest ok...
ankazgdyni1
Gość
« Odpowiedz #12 : Lipiec 15, 2011, 22:23:12 »

Ja tez karmilam core od początku mlekiem nan , gdy niedawno przyszedl czas na przejscie na nan3 wszystko runeło, nawet po długotrwałym mieszaniu często zostawały ochydne 'gluty' . Pozdrawiam  Uśmiech
fantazja
Gość
« Odpowiedz #13 : Lipiec 17, 2011, 07:08:14 »

Mieliśmy tak samo. Synek był na nanie prawie od początku, kiedy trzeba było zmieni c na 'trójkę' nie wytrzymałam i przeszliśmy na bebiko. Nan 3 jest za gęste nigdy się porządnie nie rozpuszcza, nie mówiąc już o dodaniu jakiejś kaszki (synek lubi dużo zjeść więc zawsze zagęszczam), no i przygotowanie trwa dłużej...
moniczka1979
osesek
*

« Odpowiedz #14 : Sierpień 14, 2011, 21:26:29 »

Ja od poczatku kupuje NAN'A...poki co 1 bo moj maly dopiero 3,5 m-ca....ale chce powiedziec ze tez przy 1 zdazaja sie gluty na butli....zebym nie wiem ile mieszala mieszanke w butelce....przewaznie pod koniec karmienia ujawnia sie kupka nie rozpuszczonego proszku....
Dzieci: Piotruś (12 miesięcy);
Mirka
Gość
« Odpowiedz #15 : Sierpień 22, 2011, 21:40:18 »

Widze ze nie tylko ja mam problem z Nanem 3
Moja mala pije od poczatku nana, teraz skonczyla 9 m-cy wiec przechodzimy na  nana 3 i pojawil sie problem bo to mleko jest jakies gesciejsze i mloda tego za chiny ludowe nie chce pic! bo za mocno musi ciagnac i czesto wypuszczac smoczek zeby powietrze wylecialo
I teraz nie wiem co robic, czy dalej podawac Nana 2 czy zmienic mleko?
Dodam ze moj synek ktory ma 2,5 roku tez pil nana i nigdy nie bylo problemu z nanem 3 bo mialo taka sama konsystencje jak 1 i 2
Co oni kombinuja? sami sobie robia problemy
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.