Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Sierpniówki 2011  (Przeczytany 1682 razy)
agnieszka_w
nowa(y)

Sierpniówki 2011
« : Lipiec 09, 2011, 17:06:22 »

Może są tu prócz mnie jakieś mamusie, które tak jak ja odliczają ostatnie dni do porodu?!
Dzieci: Lenka (9 miesięcy);
mama4
nowa(y)

Odp: Sierpniówki 2011
« Odpowiedz #1 : Lipiec 11, 2011, 20:42:21 »

tak ja jestem i nie mogę się już doczekać aż zobaczę moją kruszynkę mam tarmin na 11 sierpnia , z drugiej strony te uczucie szczęścia jak się maleńka porusza w brzuchu jest nie do opisania chciałoby się jak najdłużej to czuć ale już mieć ją przy sobie normalnie szok
Dzieci: Nikola (13 lat); Dorota (11 lat); Ewa (29 miesięcy); zobaczymy (9 miesięcy);
agnieszka_w
nowa(y)

« Odpowiedz #2 : Lipiec 12, 2011, 14:50:02 »

Ja również nie mogę się doczekać i chciałabym mieć to już za sobą. Robię się coraz bardziej niecierpliwa. Lekarz tydzień temu w poniedziałek pocieszył mnie, że raczej nie donoszę bo robi mi się już rozwarcie i skraca szyjka. Mała tydzień temu ważyła już 2800g. więc gdybym urodziła tak w ostatnim tygodniu lipca byłoby super Uśmiech
agnieszka_w
nowa(y)

« Odpowiedz #3 : Lipiec 12, 2011, 14:51:42 »

mama4 a jakieś obawy przed porodem są? Czy to Twoja pierwsza ciąża?
mama4
nowa(y)

« Odpowiedz #4 : Lipiec 16, 2011, 23:23:54 »

nie żadnych obaw wiem że musi być jak zwykle będzie bolało i że ten ból szybko minie jak tylko zobaczę minkę mojej kruszynki ,pamiętam każde minki moich córek zawsze zdziwione w stylu  ,, co ja tu robię ,, i czy wszystko będzie dobrze?,, będzie dobrze nie można się negatywnie nakręcać pozdrawiam 
Dzieci: Nikola (13 lat); Dorota (11 lat); Ewa (29 miesięcy); zobaczymy (9 miesięcy);
mama4
nowa(y)

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 26, 2011, 10:48:28 »

jak tam sierpniowe mamusie już dzidzie są moją Alicję urodziłam 17 sierpnia o godzinie 16:45 ważyła 3350 przy wzroście 56 cm drobinka taka . Ciężko był niemiłosiernie ból diabelski jak nigdy dotąd już nigdy nie będę pisać takich bzdór jak w porzednim poście  pozdrawiam ale kochane maleństwo mam jest taka spokojna i piękna  po prostu 
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.