Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Czy bycie mamą coś w was zmieniło?  (Przeczytany 7248 razy)
jura
nowa(y)

Odp: Czy bycie mamą coś w was zmieniło?
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 06, 2011, 14:59:54 »

Elunia2 skąd ja to znam.. Ja również kiedyś lubiłam np. zakupy a po urodzeniu dziecka.. robię to z konieczności.. Nie chce mi się wielu rzeczy, a i najważniejsze. Zawsze w pierwszej kolejności myślę o dziecku a nie o sobie czy facecie.. Więc wszystko idzie na drugi plan a na pierwszym jest maleństwo Chichot
ancyk
nowa(y)

Odp: Czy bycie mamą coś w was zmieniło?
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 23, 2011, 22:06:27 »

Oj zmienilo i to praktycznie wszystko. Stalam sie bardziej wrazliwa, nie moge ogladac ckliwych filmow bo od razu rycze. Leon Zawodowiec zawsze mnie wzruszal ale ostatnio musialam zmienic kanal bo nie moglam na to patrzec... Z cierpliowscia niestety coraz bardziej cienko... Ale staram sie jak moge Mrugnięcie Poza tym ciagle zmeczenie, brak snu, zero czasu na znajomych. Maz ciegle w pracy, ja ciagle z dzieckiem i tak juz od roku. Ale i to ale jest najwazniejsze, mojego dziecka nie zamienilabym na setki przespanych nocy, wyjscia ze znajomymi czy cokolwiek innego!
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.