Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Macierzyństwo a rozwój osobisty!  (Przeczytany 862 razy)
DSkarolina
nowa(y)

Macierzyństwo a rozwój osobisty!
« : PaĹşdziernik 11, 2011, 11:46:53 »

Urlop macierzyński to przede wszystkim czas dla dziecka, ale nie możemy też zapominać o sobie! Jeśli planujemy szybki powrót do pracy, warto zainwestować w szkolenie, dzięki któremu będziemy na bieżąco z nowinkami z branży. Konkrety? W świecie biznesu dobry marketing to podstawa, a rozwój technologii zmusza nas do poznania marketingu internetowego. Innowacyjne reklamy, marketing wirusowy, e-commers. Najnowsze trendy są na wyciągniecie ręki!  Dlatego wszystkie aktywne mamy zapraszamy na szkolenie z zakresu e-marketingu (http://www.domszkolen.com/kkb/program-kkb/kluczowe-kompetencje-menedzerskie.html), dzięki któremu wrócicie do pracy pełne nowych pomysłów!
emiliap
rozmowna(y)

Odp: Macierzyństwo a rozwój osobisty!
« Odpowiedz #1 : Listopad 26, 2011, 21:41:21 »

Jestem bezrobotną mamą, z wykształcenia pedagog , powiem szczerze rozwój intelektualny i ciągła inwestycja w siebie powinna trwać nieprzerwalnie. Ale tak nie jest. 24 godziny z maluchem spędzają sen z powiek i ciężko jest na inwestycję w siebie.
Dzieci: Filipek (3 lata);
*aneta*
uzależniona(y)

« Odpowiedz #2 : Listopad 27, 2011, 23:57:31 »

Emilio u mnie to wyglada wlasnie tak, ciagla inwestycja- ale w dzieciaki Uśmiech , na rozwoj intelektualny tez wiecznie zwracam uwage, dzieci oczywiscie  Uśmiech . A tak serio to nawet nie wiecie jak sie intelektualnie uwstecznilam przez te kilka lat, az wstyd sie przyznawac... Na ksiazki nie mam czasu najnormalniej, z piec moze przeczytalam i to glownie po to zeby zasob angielszczyzny wzbogacic, na filmach, jak juz zaczne ogladac, to zasypiam przed polowa, do kina sie ze znajoma kilku miesiecy wybieram, coraz mniej mam czasu dla siebie, rano wiadomosci szybkie ogladam, czasami uda mi sie wpasc na jakies plotki, z dziecmi oczywiscie, a wieczorem szybki prysznic  w nagrode, juz nawet nie pamietam kiedy lezalam w wannie pelnej pianki dluzej niz 10 minut...
Rece do gory, kto jeszcze tak ma!!!

Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (16 miesięcy);
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #3 : Listopad 28, 2011, 09:51:47 »

U mnie Anetko to samo. Teraz dzieci już przedszkolne więc wydawałoby się, że mam trochę luzu. Nic bardziej mylnego Uśmiech Mam inne zajęcia i obowiązki, pędzę jak szalona po dzieci...do domu.....a o godzinie 20 zasypiam.
Mam wrażenie, że to już tak będzie zawsze...............
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
słodziakowie
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #4 : Listopad 29, 2011, 16:24:40 »

dla mnie ten wątek to zwykła reklama  Co?
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.