Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: jak wasze maluchy zabawiają sie przy cycu?  (Przeczytany 4841 razy)
asia_78
Gość
Odp: jak wasze maluchy zabawiają sie przy cycu?
« Odpowiedz #10 : Marzec 10, 2010, 11:42:09 »

Witam;)
Moja córeczka czasami lubi przygryzac mi sutek i szczerze się do mnie smieje, albo dmucha w sutek mówiąc "abu". Pozdrawiam mamy karmiące:)
karlinka
super mama

« Odpowiedz #11 : Marzec 18, 2010, 22:06:21 »

U mnie już od jakiegoś czasu jest samoobsługa, niedawno misio nauczył się też, że po skończonym posiłku trzeba "schować" cycusia  Mrugnięcie   Od jakiegoś czasu tak słodko mówi CYCY,  a o uśmiechu na widok cycusia nie wspomnę...ech ciężko będzie zakończyć tę mleczną drogę...pozdrawiam
Mój też lubi sobie pogadać przy cycusiu  Chichot
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
gonialbn
osesek
*

« Odpowiedz #12 : Marzec 19, 2010, 23:12:08 »

moje szczęscie też z jednego je a drugim się bawi a do tego wystawia pupę do góry,bo zwykle karmimy sie na leżąco i obowiązkowo podczas wspólnej kąpieli 2razy w tygodniu
Dzieci: Córka (3 lata);
sylwana
super mama

« Odpowiedz #13 : Marzec 25, 2010, 14:46:47 »

jak tak czytam te wasze opowieści to mi się przypomniało jak Ulka już miała tak z 10 miesięcy i wszystko wokół ja interesowało, potrafiła w miejscu publicznym mnie "obnażyć" wypuszczając pierś z paszczy z zainteresowaniem obserwując lecące ptaszki czy przechodzących obok ludzi a mi z piersi sikało mleko a ona się z tego śmiała
ach te dzieciaki
Dzieci: Ulka (7 lat);
Klaud
nowa(y)

« Odpowiedz #14 : Maj 23, 2010, 22:18:13 »

Na drugi raz Mrugnięcie Musisz porządnie jeść i duuuużo pić Uśmiech
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #15 : Maj 24, 2010, 07:59:14 »

Oj tak. Rzewnie wspominam chwile karmienia Michałka. Michaś już pod koniec karmienia na cycusia mówił "pi". Karmiłam go głownie przed snem i to na leżąco w łóżku. Zawsze po kąpieli już i kolacji Michaś biegł  do łóżka i cieszył się pokrzykując to swoje piiipiiipiiipiiipiiipiii.I jak już dostał to swoje pi, to obejmował je rączkami i patrzył mi się prosto w oczy. Nie wiem czemu, ale zawsze podczas karmienia patrzył mi w oczy, no chyba że zasnął, to wtedy nie, ale jak nie spał to zawsze. Ech wzruszyłam się. A ten uśmiech na widok pi. Nie karmię go już pół roku, a jeszcze potrafi wsadzić rękę za dekolt i sprawdzić czy pi jest na miejscu Uśmiech
Dzieci: Michałek (4 lata);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.