Młody ma 3 miesiące

. Upatrzyłam sobie wózek wielofunkcyjny Bebetto Aquarius. [...] ...ale zerknęłam również na inne modele - i właśnie wtedy zaczęłam się zastanawiać nad spacerówką...Ale w sumie taki 3w1 by się przydał, bo ma również fotelik...
Ja mam właśnie 3w1

Wybrałam Bebetto, bo takie tam patriotyczne uczucia poparły we mnie polska markę, hihihih

A tak serio, to koleżanka ma wózek tej marki i "obsługuje" on bez żadnych awarii już drugie jej dziecię i wciąż wygląda na zupełnie niezniszczony - więc raczej to zadecydowało, niż patriotyczne uczucia. Wierzę bardziej znajomym, niż reklamom

Zatem jeśli ewentualnie dopuszczasz do siebie myśl o kolejnym dziecku w przyszłości, to polecam. Natomiast jeśli wózek ma służyć tylko twojemu dziecku, które ma już 3 miesiące, to może jednak zdecyduj się na spacerówkę, bo z gondoli długo nie pokorzystasz...
Ja, wybierając, kierowałam się m.in. sprawnymi, skrętnymi kołami przednimi (z możliwością blokady skrętu) - super sprawa, kiedy musimy lawirować między przeszkodami (np. dziury w naszych cudownych chodnikach - a po zimie będzie ich jeszcze więcej, jak zwykle), a blokada przydaje się w terenie, żeby nam wózek nie jeździł gdzie mu się podoba

Poza tym w moim modelu jest też zamykana torba na zakupy (super sprawa, bo nic nie wylatuje) i torba na gadżety dla dziecka - pieluchy, itp. - tego zawsze pełno i trzeba mieć gdzie to włożyć