Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Osobno po kolei, czy wielofunkcyjny wózek  (Przeczytany 2633 razy)
m271
rozmowna(y)

Odp: Osobno po kolei, czy wielofunkcyjny wózek
« Odpowiedz #20 : Luty 03, 2012, 12:37:46 »

Tańsze wózki też są super, mutsy jest troszkę za ciężki jak dla mnie, prowadzi się go lekko bo ma fajne skrętne koła z przodu, duży fotelik rozkładany dopozycji leżącej co dla dziecka jest moim zdaniem wygodne,siedzisko spacerowe też jest ok, ale sam stelaż jest ciężki i duży i do małego auta na pewno nie wejdzie.Także i tak jestm zdania, że jest troszkę przereklamowany ale design ma jak na mój gust ok Uśmiech
Dzieci: Ola (8 lat); Helenka (33 miesiące); Jan (11 miesięcy);
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #21 : Luty 04, 2012, 13:48:17 »

Ja miałam tani wielof.wózek. W tj chwili korzysta z niego trzecie dziecko i jest super Uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
tomeczkowa
nowa(y)

« Odpowiedz #22 : Luty 07, 2012, 16:56:58 »

Ja mam Mutsy 4 Rider,,,  wtym stelaż, gondola głęboka, siedzisko spacerowe i fotelik Traveler, dodatki typu kosz na zakupy, i skórzana rączka przy stelażu to koszt ponad 3 tysięcy ale warto moim zdaniem, na ten moment korzystam jednak bardziej z Graco dla dzieci urodzonych rok po roku, ma ładny czarny kolor i jest mega praktyczny przy różnicy wieku moich mniejszych dzieci.Jestem zdania,że bardziej się opłaca kupić zestaw od razu niż kolejne elemmenty bo tak jest taniej w wiem to z autopsji Uśmiech

No pewnie tak, elementy kupowane osobno wyjdą drożej niż taki wózek. Tylko dla mnie 3 tys za wózek to kompletnie poza zasięgiem. Ale może to będzie argument żeby przekonać męża do vulcano, że w porówanaiu do innych jest tani jak barszcz a dobrej jakości Chichot

Może zastanowisz się jeszcze nad Solarisem z Bebetto? - nie jest drogi, bo kosztuje ok. 1100 zł, a funkcji ma wiele, podobnie jak Vulcano.
monika160607
nowa(y)

« Odpowiedz #23 : Luty 08, 2012, 18:45:26 »

Jestem zwolenniczką wózków 3 w 1. Choć teraz planuję zmianę na spaserówkę typu parasolka tylko ze wzgledów gabarytowych. Gdybym mieszkała na niższym pietrze do końca pozoztałabym przy wózku który posiadam.
Z czystym sumieniem mogę polecić X lander XA!
Pozdrawiam :*
Dzieci: Mikołaj (14 miesięcy);
angelinka
nowa(y)

« Odpowiedz #24 : Luty 16, 2012, 11:16:42 »

Ja również uważam, że wózek 3 w jednym jest wygodnym rozwiązaniem, a przy malym dziecku to juz napewno, szczegolnie kedy jedziesz na zakupy, wpinasz fotelik zamiast gondoli i jazda... albo jeszcze lepiej fotelik / gondola --> wiem ze firmy JANE takie są foteliki  samochodowe rozkładane na płasko i się robi mini gondolka, sama się właśnie nad takim zastanawiam, ale jeszcze nie wybrałam do końca wózka Uśmiech
pingus
osesek
*

« Odpowiedz #25 : Maj 13, 2012, 00:06:32 »

My już trochę naszego poużywaliśmy i powiem szczerze, że też jestem raczej za 3w1. Tego mojego Aquarius można kupić z kilkoma fotelikami, my wybraliśmy mający wysokie notowania w testach Maxi Cosi. Zgadzam się z poprzedniczką, że fotelik pasujący do wózka do super sprawa.

Poza tym kupując w zestawie zwykle fotelik wychodzi nam taniej, przynajmniej mi z Bebetto tak wyszło - także to dodatkowa korzyść... Ogólnie, jeśli chodzi o foteliki, to uważam, że są koniecznością, nawet jak się nie ma samochodu - różnie w życiu bywa -0 dziecko zachoruje, pędzimy do taksówki, a tu zonk - nie mamy fotelika, nie wejdziemy. A teraz taryfikatory za brak fotelika się zmieniły, także nie ma co ryzykować.
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.