Nag��wek Nag��wek Portal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij Odpowiedz
AutorWątek: plamy z marchewki - znkają  (Przeczytany 1121 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sylwana
uzależniona(y)

plamy z marchewki - znkają
« : Luty 02, 2010, 13:04:53 »

plamy z marchewki z obiadków naszych maluchów to chyba jedne z najczęstszych plam na ubrankach naszych maluszków - i jeszcze to diabelstwo w praniu nie schodzi - ja sprawdziłam babciny sposób i wam go polecam - suszenie ubranek na słoneczku - plamy znikają!
naprawdę Uśmiech
Dzieci: Ulka (5 lat);
Ivy
uzależniona(y)

Odp: plamy z marchewki - znkają
« Odpowiedz #1 : Luty 02, 2010, 13:50:31 »

POTWIERDZAM Uśmiech
kokos
rozmowna(y)

« Odpowiedz #2 : Luty 03, 2010, 07:38:39 »

ooo dobrze wiedzieć Uśmiech
a czy zna ktoś może inne sposoby na marchewę? niestety, pomijając panującą pogodę, luksus suszenia prania w słoneczku mam tylko latem i to do godzin przedpołudniowych, a cóż do tej pory robić Co? Zakładam małemu ze trzy śliniaki, a i tak zawsze jakimś cudem marchewa znajdzie się na ubranku Szok
Dzieci: Krzyś (13 miesięcy);
ewek284
Gość
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 18, 2010, 17:29:40 »

Ja używam Pur-u do mycia naczyń ... świetnie spiera plamy z marchewki...
mamaoli
sympatyczka(k) forum
**

Najpierw ma się teorie, później ma się dzieci ;)

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 18, 2010, 20:54:10 »

próbowałam vanishem, tarłam mydłem i niewiadomo co - nic nie pomogło. Postanowiłam dać sobie z tym spokój i dziś przy prasowaniu zauważyłam, że na większości ubranek albo plam już nie ma albo są dużo słabsze i jest ich mniej. A suszę na słonku odkąd tylko się pojawiło, więc to chyba prawda że słonko pomaga Uśmiech a może brak zainteresowania osłabił wrogą marchewkę Chichot
Dzieci: Ola (10 miesięcy);
Strony:
1 Do góry
Wyślij Odpowiedz

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.